Το μέλλον είναι τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα
Viproject

BLOG

28/11/2020

Το μέλλον είναι τα Ηλεκτρικά Αυτοκίνητα

Έχει μπει πλέον στην καθημερινότητα μας το Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο, κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη!

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν διεξαχθεί, σε λίγα χρόνια, θα ξεπερνούν σε αριθμό τα παραδοσιακά αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, έχοντας ως κύριο πεδίο δράσης την πόλη, μιας και η τεχνολογία τους επιτρέπει να πραγματοποιούν έως και πάνω από 350 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση , αρκεί η ταχύτητα να παραμένει χαμηλή.

Αυτό σημαίνει μεγάλο όφελος για το περιβάλλον, όπως και χαρακτηριστική μείωση της ηχορύπανσης, αλλά συνάμα και οικονομία για τον οδηγό, μιας και η χρήση τους κοστίζει λιγότερο, ενώ τα εν λόγω αυτοκίνητα έχουν και χαμηλό κόστος συντήρησης.

Εκτός πόλης με την υπάρχουσα τεχνολογία θα χρειαστεί τουλάχιστον μια επαναφόρτιση, προκειμένου να επιτευχθεί κάποιο ταξίδι. Στο κοντινό μέλλον με την ανάπτυξη της τεχνολογίας της ηλεκτροκίνησης, δε θα υπάρχουν όρια ούτε σε αυτό, μάλιστα σύντομα με τους χάρτες της Google να απεικονίζουν στους οδηγούς τη διαθεσιμότητα θέσεων φόρτισης στους Ελληνικούς δρόμους!

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η NRG, σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου της Motoroil, φέρνει μία νέα εποχή για την ηλεκτροκίνηση. Σε 12 πρατήρια αυτοκινητοδρόμων η NRG εγκαθιστά τους πιο προηγμένους ταχυφορτιστές στην Ευρώπη ισχύος 50 kW, οι οποίοι μπορούν να φορτίσουν άμεσα ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αποδεικνύοντας πως το μέλλον είναι εδώ!